Ofertele pe care le-au facut Dnepr Dnepropetrovsk si Anderlecht Bruxelles pentru atacantul giulestenilor nu se ridica la pretentiile principalului actionar al gruparii de sub Podul Grant, George Copos. Transferul lui Ionut Mazilu la
Ofertele pe care le-au facut Dnepr Dnepropetrovsk si Anderlecht Bruxelles pentru atacantul giulestenilor nu se ridica la pretentiile principalului actionar al gruparii de sub Podul Grant, George Copos. Transferul lui Ionut Mazilu la una dintre formatiile care s-au aratat interesate de serviciile sale intampina dificultati, George Copos nefiind de acord sa se desparta de cel mai productiv atacant din lotul lui Rednic decat in schimbul unei sume consis­tente de bani. Calculele principalului actionar al giulestenilor sunt simple, el intentionand sa acopere costu­rile preconizatelor achizitii de juca­tori pe care le va face Rapid in intersezon numai din banii pe care i-ar incasa in urma cedarii lui Mazilu. CLARIFICARI. Impresarul jucatorului, Victor Becali, a spus ieri ca deocamdata nici ucrainenii de la Dnepr, formatie pregatita de fostul tehnician al Stelei, Oleg Protasov, si nici campioana Belgiei, Anderlecht Bruxelles, nu au pus la bataie o suma de bani care sa-i multumeasca pe oficialii “feroviarilor”: “Oferte pentru Mazilu exista, cea a lui Dnepr nu e singura, insa nici una nu satisface pretentiile Rapidului. Eu spun ca un transfer e pe cale sa se realizeze doar cand sunt sigur in proportie de 90 la suta de acest lucru, iar in momentul de fata nu este cazul sa zic asa ceva despre plecarea lui Mazilu de la Rapid”. Daca ucrainenii par totusi dispusi sa ofere Rapidului o suma rezonabila, Anderlecht este, potrivit site-ului footgoal.net, aproape exclusa din aceasta afacere. “Mereu in cautarea unui atacant, Anderlecht ar fi fost incantata de calitatile atacantului echipei Rapid Bucuresti. Dar valoarea transferului, care ar fi evaluata la doua milioane de euro, ar putea face ca Anderlecht sa bata in retragere”, a notat footgoal.net. Altfel, pana la clarificarea situatiei sale, Ionut Mazilu a pri­mit luni, de ziua sa onomastica, un dar special, prietena sa, Luminita, nascandu-i un baietel, care este primul copil al fotbalistului. “Sunt foarte fericit, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata. Singurul lucru pe care mi-l doresc acum este ca baietelul sa fie sanatos”, a spus Mazilu.
Rednic a stabilit programul Pana la 20 ianuarie, cand e pro­gramata plecarea la Rio Ma­ior, in Portugalia, pentru primul stagiu de pregatire, giulestenii, care se vor reuni la 14 ianuarie, se vor antrena la baza ProRapid. Elevii lui Mircea Rednic au doua antrenamente pe zi, programul urmand a fi intrerupt la 18 ia­nuarie, cand “alb-visiniii” vor efectua vizita medicala. Din lotul care se va deplasa in Portugalia ar putea face parte si atacantul Ibrahim Salou de la FC Bruges.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.