Pentru a sarbatori cum se cuvine trecerea in 2008, Petre Roman si iubita lui, Silvia Chifiriuc, au ales o destinatie cum nu se poate mai romantica. Cei doi au ales orasul Venetia, iar seara de Revelion i-a prins in celebra Piata San Marco, unde au a
Pentru a sarbatori cum se cuvine trecerea in 2008, Petre Roman si iubita lui, Silvia Chifiriuc, au ales o destinatie cum nu se poate mai romantica. Cei doi au ales orasul Venetia, iar seara de Revelion i-a prins in celebra Piata San Marco, unde au asistat la un eveniment de amploare, numit “Sarbatoarea sarutului”. Aici, a sustinut un spectacol si fanfara Sevale din comuna Zece Prajini, de a carei prestatie politicianul s-a declarat extrem de incåntat.

Dupa un Craciun petrecut acasa, in noua sa familie, Petre Roman a ales Venetia pentru a celebra trecerea in 2008. Politicianul, care a fost insotit de iubita lui, Silvia Chifiriuc, ne-a povestit despre cel mai mare eveniment care a avut loc de Revelion in Italia, “Sarbatoarea sarutului”, de la Venetia. “Craciunul l-am petrecut acasa, in Romania, asa cum obisnuiesc in fiecare an. Insa cu putin timp inainte de Revelion, am plecat la Venetia, unde am asistat la unul din cele mai frumoase spectacole pe care le-am vazut vreodata, 'La Festa del Bacio>>, organizat in Piata San Marco. O multime de oameni - in jur de 60.000 - adunati din toata lumea, au fost prezent i la aceasta sarbatoare. Grozav a fost faptul ca aici a cantat si o fanfara din Romania, din comuna Zece Prajini. Este vorba despre cei 12 muzicanti ai Fanfarei Sevale, care au sustinut un show extraordinar, timp de 45 de minute. Artistii au fost adusi in Italia de Centrul Cultural Roman 'Nicolae Iorga>>, cu sprijinul primarului din Venetia. Chiar domnia-sa a anuntat, la miezul noptii, participarea Romaniei la festivitatea de trecere in 2008”, ne-a declarat Petre Roman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.