Iluzie. Obiectul vestimentar ridica posteriorul si alungeste picioarele Doamnele care au cateva kilograme in plus nu trebuie sa isi mai faca griji in ceea ce priveste dimensiunile posteriorului lor. Designerul Maria Grachvogel, care le are drept cli
Iluzie. Obiectul vestimentar ridica posteriorul si alungeste picioarele Doamnele care au cateva kilograme in plus nu trebuie sa isi mai faca griji in ceea ce priveste dimensiunile posteriorului lor. Designerul Maria Grachvogel, care le are drept cliente pe Halle Berry, Angelina Jolie si Scarlett Johansson, a creat o pereche de pantaloni cu adevarat revolutionari. Realizati dintr-un material special, acestia dau senzatia ca ridica posteriorul, facandu-l mai mic, si ca alungeste picioarele. In ciuda pretului relativ mare, respectiv 500 de euro, pantalonii au inregistrat vanzari-record inca de la lansare, printre primele cumparatoare numarandu-se actrita Emma Thompson si cantareata britanica Mica Paris. "Pantalonii obisnuiti nu vin niciodata bine pe talie sau solduri. Acesta este motivul pentru care am renuntat la buzunare si cusaturile laterale si astfel se creeaza iluzia de silueta perfecta", a explicat Grachvogel secretul inventiei sale.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.