Sabina Ivanica Ca in fiecare an de Sfantul Ion, cantaretul de muzica populara a organizat o petrecere cu apropiatii si familia, la resedinta sa din zona Rosetti. S-a baut mult vin, s-au mancat multe delicatese si s-a cantat pana tarziu, dupa miezul
Sabina Ivanica Ca in fiecare an de Sfantul Ion, cantaretul de muzica populara a organizat o petrecere cu apropiatii si familia, la resedinta sa din zona Rosetti. S-a baut mult vin, s-au mancat multe delicatese si s-a cantat pana tarziu, dupa miezul noptii. Atmosfera de voie-buna a fost incinsa cand, in salonul in care se tine petrecerea, printre mese, au intrat trei dansatoare din buric, costumate pentru show si puse pe fapte mari. Era vorba despre un cadou. Desi nimeni nu se astepta, planturoasele "balerine" s-au dus tinta catre sarbatorit si l-au ridicat de la masa, inghesuindu-l intre ele pentru un dans. Surprins peste masura, Dolanescu a intrat totusi in joc si le-a lasat pe fete sa-l incante cu unduirile lor. Si pentru ca asa se cade, la un moment dat, cantaretul de muzica populara a scos cateva bancnote din buzunarul de la piept si le-a "cinstit" pe dansatoarele din buric cu cate 100 de lei de caciula. Cei prezenti au realizat atunci ca Dolanescu a gustat gluma si, desi nepriceput in dansurile orientale, s-a distrat de minune.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.