Agentul U.S. Secret Service din cadrul Ambasadei SUA, care pe 11 decembrie 2007 a produs un grav accident de circulatie in Capitala, a parasit ieri Romånia in jurul orei 9.00, de pe Aeroportul International Henri Coanda. Dosarul penal intocmit
Agentul U.S. Secret Service din cadrul Ambasadei SUA, care pe 11 decembrie 2007 a produs un grav accident de circulatie in Capitala, a parasit ieri Romånia in jurul orei 9.00, de pe Aeroportul International Henri Coanda. Dosarul penal intocmit pe numele americanului pentru vatamare corporala din culpa si pentru refuzul recoltarii de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei a fost trimis pe 17 decembrie 2007 la Parchetul de pe långa Judecatoria sectorului 1. Americanul beneficiaza de imunitate diplomatica.

Kevin L. Sandlin, in varsta de 34 de ani, atasat adjunct in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti si ofiter al United States Secret Service, specializat in combaterea fraudelor fiscale si a criminalitatii cibernetice, a fost implicat pe 11 decembrie 2007 intr-un accident rutier in urma caruia a ranit-o grav pe Mirela Basilescu, 44 de ani, sotia lui Adrian Basilescu, si el angajat al aceleiasi ambasade, responsabil cu securitatea institutiei. Potrivit politistilor de la Brigada de Politie Rutiera, in jurul orei 22.30, diplomatul american se afla la volanul masinii ambasadei o Toyota Land Cruiser cu numarul CD 315 SF si circula pe Bul evardul Aviatorilor dinspre Piata Charles de Gaulle spre Bulevardul Beijing.

In dreptul parcului Bordei, din cauza vitezei si a carosabilului umed, din piatra cubica, a intrat pe contrasens, izbin-du-se de un Tico cu numarul B 34 HHH, la volanul caruia se afla Mirela Basilescu, in vasrta de 44 de ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.