Fondatorul Microsoft, Bill Gates , si-a anuntat ieri retragerea de la conducerea companiei. Anuntul a fost facut printr-un discurs tinut la deschiderea Consumer Electronic Show, cel mai important targ de produse IT din SUA. Gates a precizat ca va ra
Fondatorul Microsoft, Bill Gates , si-a anuntat ieri retragerea de la conducerea companiei. Anuntul a fost facut printr-un discurs tinut la deschiderea Consumer Electronic Show, cel mai important targ de produse IT din SUA. Gates a precizat ca va ramane in companie si chiar va supraveghea personal unele dintre proiectele mai importante pentru el, dar nu se va mai implica in conducerea Microsoft. Mogulul IT a mentionat ca se va concentra de acum pe actiuni umanitare, impreuna cu sotia sa, la fundatia care le poarta numele. Succesorii sai sunt Ray Ozzie, in varsta de 50 de ani, si Craig Mundie, de 56 de ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.