Nevoi. Cei doi fotbalisti au renuntat sa mai joace in meciul de campionat cu Fulham pentru ca erau stricati la stomac si faceau pe ei "Daca nu ar fi fugit de pe teren destul de repede, gazonul ar fi fost fertilizat intr-un mod neasteptat", a dezvalu
Nevoi. Cei doi fotbalisti au renuntat sa mai joace in meciul de campionat cu Fulham pentru ca erau stricati la stomac si faceau pe ei "Daca nu ar fi fugit de pe teren destul de repede, gazonul ar fi fost fertilizat intr-un mod neasteptat", a dezvaluit Brian Mcclair, antrenor in stafful tehnic al lui Sir Alex Ferguson. Acesta a facut misto de Rio Ferdinand si Patrice Evra, care au parasit terenul de joc de pe "Old Trafford" pentru a nu se face de ras in fata audientei. Cei doi "diavoli rosii" au avut nesansa de a manca dintr-o lasagna stricata, meniu care le-a intors stomacul pe dos, chiar inaintea meciului din Premier League cu Fulham. Ferdinand si Evra au avut, totusi, curajul de a intra pe teren, asigurandu-l pe Ferguson ca sunt in stare sa evolueze. Insa, durerile venite din zona stomacului i-au rapus. Francezul Evra a atacat primul toaleta, fundasul ramanand, de altfel, la cabine dupa ce s-a dat batut in lupta cu suferinta. Rio Ferdinand a rezistat mai mult decat colegul sau, dar, in minutul 74 al partidei, a fost schimbat de urgenta cu Michael Carrick, mutarea ridicand multe semne de intrebare din partea spectatorilor. Englezul o rupsese deja la fuga spre vestiar, acolo unde avea sa se linisteasca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.