Peste 1.000 de persoane au sunat de duminica de la ora 12.00 pina luni la aceeasi ora la Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, 214 dintre acestia raportind in special febra si fracturi, a declarat medicul coordonator Cristian Grasu, citat
Peste 1.000 de persoane au sunat de duminica de la ora 12.00 pina luni la aceeasi ora la Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, 214 dintre acestia raportind in special febra si fracturi, a declarat medicul coordonator Cristian Grasu, citat de NewsIn. Potrivit medicului, in ultima saptamina atit numarul solicitarilor la Ambulanta, cit si numarul fracturilor s-a dublat fata de numarul solicitarilor dintr-o zi obisnuita. Medicii spun ca in zonele unde arterele secundare ale Capitalei nu au fost deszapezite complet si masinile Ambulantei nu au putut ajunge la domiciliul bolnavului echipajele si-au luat aparatura si au mers pe jos pina la pacienti.

Dintre cele 1.000 de urgente mentionate, medicii de la Ambulanta Bucuresti s-au mai confruntat cu 62 de cazuri de colica abdominala si peste 100 de cazuri de afectiuni cardiovasculare. Totodata, medicul coordonator de la Serviciul de Ambulanta a precizat ca alte 43 de persoane, in special oameni fara adapost, au sunat la 112 pentru ca li s-a facut rau pe strada din cauza temperaturilor scazute. (O.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.