Hotii au furat din casa fotbalistului de la Steaua ceasuri de firma si bijuterii.

Locuinta din Bucuresti a fotbalistului Eugen Catalin Baciu, in virsta de 27 de ani, de la echipa Steaua, a fost sparta de hoti in noaptea de 31 decembr
Hotii au furat din casa fotbalistului de la Steaua ceasuri de firma si bijuterii.

Locuinta din Bucuresti a fotbalistului Eugen Catalin Baciu, in virsta de 27 de ani, de la echipa Steaua, a fost sparta de hoti in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie. Oamenii legii presupun ca apartamentul din Calea 13 Septembrie al lui Baciu, situat in sectorul 5, a fost tinta mai multor indivizi care au patruns in interior dupa ce au fortat butucul de la usa. Politistii Sectiei 17 din Bucuresti, care au preluat cazul, au fost anuntati, prin numarul de urgenta 112, pe 1 ianuarie, ca spargerea ar fi avut loc putin dupa miezul noptii, la 00.30. Stelistul a reclamat furtul a trei ceasuri - unul marca Swatch, alb, de dama, altul marca Diesel, tot de dama, de culoare maro, si unul marca Q&Q, de culoare gri, tot de dama. Insa, pe linga ceasuri, intrusii au mai bagat in buzunare un lantisor din aur cu pandantiv in forma de pantof, de trei grame, un inel din aur alb cu pietre si doua perechi de cercei tot din aur alb, cu pietre. Prejudiciul declarat de Baciu a fost de 2.000 de lei. Anchetatorii spun ca sint sanse ca hotii sa fie prinsi intrucit in locuinta au fost gasite citeva urme.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.