"La noi problema e ca nu prea se baga bani in fotbal. Un fotbalist valoros costa zece milioane si nu stiu daca aducem jucatori de prima mana. In Romania se cumpara jucatori, dar nu se cumpara fotbalisti! Problema este ca noi nu avem infrastructura",
"La noi problema e ca nu prea se baga bani in fotbal. Un fotbalist valoros costa zece milioane si nu stiu daca aducem jucatori de prima mana. In Romania se cumpara jucatori, dar nu se cumpara fotbalisti! Problema este ca noi nu avem infrastructura", a spus Dragomir pentru "NewsIn".
Dragomir nu este la primul atac indreptat asupra "stranierilor" care vin in Romania, acesta nefiind impresionat nici macar de Fabbiani, considerat cel mai bun strain din Liga I, atacant despre care s-a zvonit chiar ca ar putea fi naturalizat pentru a evolua pentru Nationala lui Piturca la Euro 2008! Seful Ligii a mai spus ca in vacanta de iarna, pe care si-a petrecut-o in Dubai, a participat la curse de camile: "Am fost pe cea mai grasa si frumoasa camila si am iesit pe locul 28 din 600 de participanti, iar la table am jucat contra unui seic si l-am batut. De bronzat, m-am bronzat si pe chelie!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.