Puteti viziona aici imagini video Devastator. Trei persoane au fost ranite si sapte apartamente distruse in urma unei explozii care s-a produs luni dimineata Explozia a avut loc la ora 02.47, pe Aleea Tisa din Satu Mare, la parterul unui bloc, din c
Puteti viziona aici imagini video Devastator. Trei persoane au fost ranite si sapte apartamente distruse in urma unei explozii care s-a produs luni dimineata Explozia a avut loc la ora 02.47, pe Aleea Tisa din Satu Mare, la parterul unui bloc, din cauza unei acumulari de gaze la o instalatie improvizata. In apartamentul respectiv se afla sediul agentiei imobiliare Freedom Star Com SRL, dar in momentul deflagratiei erau doi amanti, Robert Ianos si Carolina Fechete, in varsta de 40, respectiv 45 de ani. Barbatul fusese angajat al agentiei imobiliare si, potrivit patronului Takacs Peter, a patruns in imobil prin efractie, dupa ce fusese dat afara pe motiv de consum de alcool in timpul serviciului. Acesta a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului, femeia scapand cu rani mult mai usoare. In urma exploziei, care s-a auzit in tot orasul, imobilul a fost evacuat. O parte dintre cei afectati, aproximativ 30 de persoane, au fost preluati si cazati de primarie, insa majoritatea a preferat sa se mute temporar la rude. Vecinii sustin ca in apartament, in ultima saptamana, chefurile s-au tinut lant. Apartamentul in care s-a produs explozia apartine Aureliei Timciuc, mama lui Constantin Timciuc, consilier juridic si director al Administratiei Domeniului Public din Primaria Satu Mare, arestat in ianuarie 2003 in dosarul de coruptie al fostului primar de Satu Mare. Proprietarul agentiei imobiliare, care isi avea sediul in apartament, este Takacs Peter, un escroc notoriu, condamnat inclusiv pentru fraude in afaceri imobiliare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.