Dupa debutul furtunos de la Oradea, unde si-au pus la colt adversarii din Cipru, cu 36-23, duminica seara, handbalistii tricolori pregatiti de Aihan Omer au inregistrat o noua victorie lejera, castigand si returul de la Nicosia, cu 39-23 (18-12). Ca
Dupa debutul furtunos de la Oradea, unde si-au pus la colt adversarii din Cipru, cu 36-23, duminica seara, handbalistii tricolori pregatiti de Aihan Omer au inregistrat o noua victorie lejera, castigand si returul de la Nicosia, cu 39-23 (18-12). Ca si in partida inaugurala din grupa a III-a a campaniei de calificare in barajul pentru Mondialele de anul viitor, cipriotii au reusit sa dea mari batai de cap defensivei noastre in prima parte a meciului, dupa numai cinci minute de joc tabela indicand un neverosimil 5-1! Treziti destul de repede din "corzi", tricolorii nostri au recuperat diferenta in numai cateva faze bine construite tactic si au pus definitiv stapanire pe joc, intrand la vestiare cu un avans considerabil: 18-12.
La reluare, "tunarii" Laurentiu Toma (9) si Valentin Ghionea (8) declanseaza un nou festival de goluri, iar Romania incheie en-fanfare dubla cu Cipru, instalandu-se in fotoliul de lider al grupei cu punctaj maxim. Conform programului, urmatoarele jocuri vor avea loc intre Cipru si Letonia, pe 9 ianuarie, la Nicosia, si pe 13 ianuarie, la Riga, ultimele doua confruntari urmand sa se desfasoare intre Romania si Letonia, pe 16 ianuarie, la Riga, si pe 20 ianuarie, la Oradea. Reamintim ca prima clasata din grupa preliminara va obtine calificarea in barajul pentru accederea la turneul final al Mondialelor din 2009.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.