Bolnav. Politistul a intrat, de ieri, intr-un nou concediu medical pana pe data de 13 ianuarie Politistul Cristian Cioaca, suspectat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, poate sa plece din Romania oricand are chef. Reprezentantii Curtii
Bolnav. Politistul a intrat, de ieri, intr-un nou concediu medical pana pe data de 13 ianuarie Politistul Cristian Cioaca, suspectat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, poate sa plece din Romania oricand are chef. Reprezentantii Curtii de Apel Brasov i-au ridicat, ieri, interdictia de parasire a tarii, dand o noua lovitura anchetei conduse de procurorul Marius Iacob. Magistratii au admis cererea avocatului apararii de ridicare a interdictiei, revocand mandatul in baza caruia fusese prelungita masura de neparasire a tarii care figura pe numele lui Cristian Cioaca. Avocatul acestuia, Florentin Sorescu, a precizat ca politistul nu are de gand sa plece in strainatate, cel putin pana la finalizarea anchetei. Mai mult, principalul suspect in cazul disparitiei Elodiei Ghinescu a intrat, de ieri, intr-un nou concediu medical, pana duminica, dupa ce a beneficiat de mai multe concedii medicale sau fara plata dupa disparitia sotiei sale. "Cristian Cioaca a depus astazi (luni - n.r.) o cerere pentru concediu medical pentru perioada 7-13 ianuarie si aceasta a fost aprobata de medicul unitatii. Nu pot sa dezvalui cauza, tine de secretul medical de care beneficiaza orice om", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brasov, comisarul-sef Liviu Naghi. Cristian Cioaca este suspectat ca si-a ucis sotia la sfarsitul lunii august. Desi a mobilizat forte impresionante, echipa de ancheta condusa de procurorul bucurestean Marius Iacob nu a reusit, pana in prezent, sa descopere cadavrul Elodiei Ghinescu sau vreo alta proba solida care sa demonstreze vinovatia politistului Cristian Cioaca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.