Primaria Arad a alocat un buget de 300 de mii de lei pentru lucrarile de restaurare a Podului istoric Traian. Banii vor fi investiti in lucrari de consolidare a structurii metalice care s-a degradat in ultimii ani. Proiectul a fost aprobat, ieri, de
Primaria Arad a alocat un buget de 300 de mii de lei pentru lucrarile de restaurare a Podului istoric Traian. Banii vor fi investiti in lucrari de consolidare a structurii metalice care s-a degradat in ultimii ani. Proiectul a fost aprobat, ieri, de catre consilierii locali, iar banii au fost alocati din fondul de rezerva aferent anului 2007, pentru finantarea lucrarilor de remediere a defectiunilor aparute la aparatul de reazem si zidul de garda al Podului Traian.
Circulatia mijloacelor de transport pe pod a fost inchisa la sfarsitul anului trecut, iar pentru vehiculele sub 1,5t s-a introdus restrictia de viteza de 5km/h din cauza problemelor tehnice.
Constructia veche de peste 100 de ani trece peste raul Mures si face legatura intre municipiu si DN 69 spre Timisoara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.