La implinirea a 47 de ani de la prima reprezentatie, Teatrul de Comedie a petrecut, sambata seara, alaturi de numerosi invitati din lumea culturala romaneasca. Ca in fiecare an, pentru a sarbatori teatrul infiintat de Radu Beligan in 1961, au fost p
La implinirea a 47 de ani de la prima reprezentatie, Teatrul de Comedie a petrecut, sambata seara, alaturi de numerosi invitati din lumea culturala romaneasca. Ca in fiecare an, pentru a sarbatori teatrul infiintat de Radu Beligan in 1961, au fost prezente numeroase personalitati marcante pentru institutie.

Evenimentul organizat anul acesta a implicat trei momente artistice sustinute de actorii Dan Tudor, Dragos Huluba si Violeta Totir, dar si trupa „Mondenii“. George Mihaita, actor si director al Teatrului, a profitat de prilej si a anuntat ca a fost reconfirmat de catre Primaria Bucuresti in functia de director pentru inca trei ani. „Sunt mandru ca director ca pastoresc o familie, va datorez tuturor celor care sunteti aici tot ce este Teatrul de Comedie“, le-a spus Mihaita celor circa 200 de persoane invitate la eveniment.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.