Doi tineri din Craiova au ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Nr. 1 dupa ce au fost impuscati, sambata dimineata, in apropierea unui club din centrul orasului. Gheorghe Tudor, de 28 de ani, si Grigoras Mihai, de 19 ani, au fost urma
Doi tineri din Craiova au ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Nr. 1 dupa ce au fost impuscati, sambata dimineata, in apropierea unui club din centrul orasului. Gheorghe Tudor, de 28 de ani, si Grigoras Mihai, de 19 ani, au fost urmariti pe strazile Craiovei de Stefan Staiculescu, de 25 de ani. Cand s-au intalnit, acestia au fost fortati sa coboare din masina, din cauza ca agresorul ii ameninta cu un pistol cu gloante de cauciuc. "A tras cu pistolul de cateva ori in masina, dupa care l-a indreptat spre noi. Ne-a spus ca ne omoara daca ne mai vede langa Andreea, fosta lui iubita. Mie mi-a dat cu pistolul in cap, iar pe prietenul meu l-a impuscat in picior", a declarat Mihai Grigoras. "Marul discordiei", Andreea Cecilia, sustine ca atacul a avut loc din cauza geloziei. ?Stef (Stefan - atacatorul - n.red.) este gelos pe mine ca am pe altcineva si mi-a spus ca daca nu sunt a lui, nu mai sunt a nimanui", a povestit tanara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.