Doua romance au fost ucise simbata intr-un hotel din Italia. Primele informatii indica o crima pasionala care il are ca autor pe iubitul uneia dintre fete.

Carabinierii au anuntat simbata ca doua romance, Clara Alina Bulai, 20 de ani
Doua romance au fost ucise simbata intr-un hotel din Italia. Primele informatii indica o crima pasionala care il are ca autor pe iubitul uneia dintre fete.

Carabinierii au anuntat simbata ca doua romance, Clara Alina Bulai, 20 de ani, si Ionica Udoiu, 21 de ani, au fost gasite intr-o camera de hotel cu gitul taiat. Ancheta nu este inca finalizata. Hotelul unde a avut loc crima se afla in apropierea garii Termini din centrul Romei, iar anchetatorii au fost anuntati printr-un apel telefonic.

Suspect in acest caz este un tinar de nationalitate romana, Marian Negoita, in virsta de 32 de ani, nascut in judetul Vrancea, cu ultimul domiciliu in Pitesti. El a fost arestat la citeva ore de la producerea dublei crime si, potrivit presei locale, el ar fi cel care a sunat la politie si a anuntat ca a gasit cadavrele. Potrivit aceleiasi surse, in momentul prinderii, Negoita avea asupra sa un briceag plin de singe si, potrivit presei italiene, el a recunoscut crimele in timpul interogatoriului. Surse din politia italiana spun ca Marian si-a ucis iubita (pe Clara Alina Bulai) din gelozie, iar pe cealalta tinara, Ionica Udoiu, pentru ca l-a surprins in timpul primei crime.

Ionica Udoiu este din Marasesti, judetul Vrancea, si le era amica celor doi. Alina Bulai este din Bacau si a plecat in Italia in luna octombrie a anului 2006, fara stirea parintilor. Tinara i-a anuntat abia cind a ajuns in Roma. Nu le-a spus unde locuieste, doar ca este impreuna cu noul ei prieten, Marian. Ultimul semn a fost acum in urma cu doua luni, cind le-a spus ca totul este bine.

Parintii Clarei locuiesc in satul Valea Seaca, comuna Nicolae Balcescu din judetul Bacau. Ei au declarat politistilor ca acum o luna Marian i-a sunat si le-a spus ca s-a despartit de Alina si ca aceasta are un prieten italian. Baiatul ar fi folosit un limbaj foarte agresiv si i-ar fi amenintat cu moartea. De atunci nu au mai primit nici un semn din Italia. Potrivit politistilor italieni, Marian Negoita este cunoscut ca fiind consumator de droguri si este autor al mai multor furturi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.