Doi politisti au fost raniti ieri dimineata, in timp ce incercau sa desparta doua grupuri care s-au luat la bataie in fata discotecii Max din Complexul studentesc Regie din sectorul 6. Cele doua grupuri, unul format din sase persoane, altul format di
Doi politisti au fost raniti ieri dimineata, in timp ce incercau sa desparta doua grupuri care s-au luat la bataie in fata discotecii Max din Complexul studentesc Regie din sectorul 6. Cele doua grupuri, unul format din sase persoane, altul format din patru, s-au luat la bataie pe o alee din apropierea discotecii Max, duminica, in jurul orei 05.00, iar politistii care patrulau in zona s-au autosesizat, au chemat intariri si au intervenit pentru a-i desparti pe scandalagii.
La fata locului au sosit patru echipaje de politie formate din opt politistii de la sectiile 20 si 21 care au sarit sa-i desparta pe batausi. "In timpul interventiei, doi politisti de la sectia 20 au fost raniti usor, unul la buza, celalalt la picior. Au fost dusi la spital pentru ingrijiri medicale, dar ranile nu au fost atat de grave incat sa necesite internarea lor. Scandalagii, au fugit imediat ce au vazut ca i-au ranit pe cei doi. A fost sesizat si Parchetul Judecatoriei sectorului 6, iar scandalagiii sunt cercetati, sub coordonarea procurorului, pentru ultraj contra bunelor moravuri si ultraj. Cert este ca in altercatie a fost folosit si un pistol cu bile de cauciuc, dar urmeaza sa stabilim cine il detine, daca il detine legal si in ce conditii a folosit arma", a declarat comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Potrivit ProTv, in incident au fost folosite sabii, bate si arme de foc, cei doi politisti raniti fiind impuscati.
Impuscat in strada
Un alt scandal in care s-au folosit arme a avut loc tot la sfarsitul saptamanii trecute la Craiova, unde un tanar a fost impuscat in plina strada in coapsa piciorului stang, intr-o altercatie cu un alt barbat, pentru o fata. Politistii au fost sesizati ca trei tineri s-au luat la bataie, motivul constituindu-l o tanara. In urma altercatiei, potrivit Mediafax, Tudor Gutu, de 28 ani, din Craiova, a ajuns la spital cu o plaga impuscata pe coapsa piciorului stang. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca Stefan Stociulescu, de 25 ani, aflat sub influenta alcoolului, s-a intalnit cu Mihai Gramada, de 19 ani, cu care se afla in conflict, motivul fiind relatia cu o fata. "In aceste imprejurari, Stefan Stociulescu, detinator legal al unei arme neletale cu bile de cauciuc, l-a lovit in zona capului cu corpul armei pe Tudor Gutu, care il insotea pe Mihai Gramada si a tras doua focuri de arma asupra celui de-al doilea tanar, provocandu-i o leziune minora la coapsa piciorului stang", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisar Maria Vasile, citat de Mediafax. Medicii au declarat ca pacientul a fost externat, leziunile create prin impuscare fiind minore, iar agresorul este cercetat de politisti. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.