Daniela Popa va candida la presedintia PC, fiind prima femeie care ataca sefia unui partid.

Astazi expira termenul de depunere a candidaturilor pentru functia de presedinte al PC. Pina ieri-seara, nici unul dintre fruntasii PC nu si-
Daniela Popa va candida la presedintia PC, fiind prima femeie care ataca sefia unui partid.

Astazi expira termenul de depunere a candidaturilor pentru functia de presedinte al PC. Pina ieri-seara, nici unul dintre fruntasii PC nu si-a depus candidatura. Cotidianul a aflat ieri de o intentie de ultima ora de a intra in cursa pentru sefia PC. Este vorba de vicepresedintele PC, deputatul Daniela Popa. Ar fi o premiera pe scena politica romaneasca - pina in prezent, nici o femeie nu a concurat la presedintia unui partid. Daniela Popa ne-a confirmat ieri posibilitatea depunerii candidaturii. Surse conservatoare, citate de MEDIAFAX, sustineau ieri ca presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, senatorii Codrut Seres si Sabin Cutas, precum si deputatul Bogdan Pascu ar avea intentia de a candida.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.