Doi politisti de la Sectia 20 din Bucuresti au fost batuti ieri-dimineata de zece tineri. Unul dintre oamenii legii a fost impuscat cu un pistol cu gloante din cauciuc.

Cei doi politisti au ajuns in campusul studentesc Regie din Bucuresti in jurul orei 4.50, in urma unui apel care anunta o bataie dintre mai multi tineri. Politistii Daniel Puiu S. si Mihai R., de la Sectia 20, au gasit in apropierea discotecii Maxx zece tineri care se bateau. Au incercat sa-i desparta si, din toata incaierarea, ei s-au ales cei mai „sifonati". Primul a fost impuscat in coapsa stinga cu un pistol cu gloante din cauciuc, iar celalalt s-a ales cu buza sparta. Dupa ce au fost raniti, amindoi au mers la Spitalul Universitar, unde au primit ingrijiri medicale, fara a fi internati.

Oficial, politistii spun ca tinerii s-au certat din motive care nu le-au fost facute cunoscute si nici unul dintre cei implicati nu a vrut sa depuna plingere. Cu toate acestea, anchetatorii i-au audiat ieri pe scandalagii, cercetindu-i pentru ultraj contra bunelor moravuri si ultraj.

Neoficial, surse din Politie sustin ca autorii sint fosti sportivi si ca motivul discutiilor dintre ei sint sume mari care au fost pierdute la un cazinou. De altfel, citiva dintre cei audiati ieri sint bodyguarzi, angajati la cazinoul respectiv.