Presedintele Pakistanului, Pervez Musharraf, a recunoscut ieri, intr-un interviu acordat postului american CBS, ca Benazir Bhutto a putut fi impuscata in cap, dezmintind astfel varianta oficiala conform careia fostul premier ar fi decedat in urma un
Presedintele Pakistanului, Pervez Musharraf, a recunoscut ieri, intr-un interviu acordat postului american CBS, ca Benazir Bhutto a putut fi impuscata in cap, dezmintind astfel varianta oficiala conform careia fostul premier ar fi decedat in urma unei rani autoprovocate.
Varianta autoritatilor de la Islamabad, conform careia fostul premier si-ar fi fracturat craniul lovindu-se de propria masina, in timp ce incerca sa se fereasca de gloantele unui terorist, inainte de explozia atentatorului kamikaze, a fost luata in ras de partizanii lui Bhutto. In interviul pentru CBS, Musharraf, fiind intrebat daca este posibil ca Bhutto sa fie impuscata, a raspuns: „Da, absolut, da. Posibil.“ Pe de alt parte, presedintele Pakistanez a mai sustinut si ca Benazir Bhutto este singura responsabila pentru sfarsitul ei tragic. „Pentru ca a iesit din masina, de aceea o consider pe ea singura responsabila, pe nimeni altcineva. Responsabilitatea este a ei“, a declarat Musharraf, potrivit interviului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.