STEAUA - Si "refuzatii" vor efectua astazi vizita medicala
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat ieri, in ciuda zvonurilor din ultimele zile, ca toti jucatorii se vor reuni in aceasta dimineata pentru efectuarea vizitei medicale.
STEAUA - Si "refuzatii" vor efectua astazi vizita medicala
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat ieri, in ciuda zvonurilor din ultimele zile, ca toti jucatorii se vor reuni in aceasta dimineata pentru efectuarea vizitei medicale. Lotul "ros-albastrilor" se va reuni astazi, iar de la ora 8:00 va efectua vizita medicala la INMS. Chiar daca au fost nominalizati pe lista neagra de patronul Gigi Becali, Cristocea, Croitoru, Badoi, Iacob, Zaharia si Neaga au fost chemati si ei de Lacatus. "Toti jucatorii vor efectua marti dimineata vizita medicala, apoi vom lua o hotarare privind componenta lotului care va face deplasarea in Spania. Pentru cei care nu vor face parte din lot se vor gasi solutii bune, nu vor fi dati la o parte chiar asa", a anuntat antrenorul Stelei.   STRANIERI. Lacatus a mai dezvaluit ca "Habibou este singurul jucator nou care va merge in cantonamentul de la Valencia. Acolo vom vedea ce se va mai intampla. Sigur este ca vor mai veni si alti jucatori in aceasta iarna. S-au vehiculat multe nume de jucatori de care Steaua ar fi interesata, insa putine au avut baze reale". Dupa francezul Habibou, transferul argentinianului Emilano Armen-teros este foarte aproape de finalizare, negocierile cu Sevilla si cu Independiente Buenos Aires mergand foarte bine. Cotidianul olandez Voetbalkrant a anuntat ieri ca Steaua a mai inaintat o oferta pentru atacantul brazilian de la Standard Liege, Igor De Camargo. "Steaua insista pentru De Camargo. Dupa ce Standard a refuzat in decembrie o prima oferta, o noua propunere, mult mai avantajoasa, a venit din partea gruparii romane. Standard Liege a decis sa o refuze si pe aceasta, dorind sa-si pastreze lotul intact", a scris Voetbalkrant, preluat de presa din Belgia. mihai.igirosanu@jurnalul.ro    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.