Fotbalistul Fiorentinei a negat ca ar fi avut vreo idila cu actrita italiana Martina Stella, motivind ca isi iubeste sotia dominicana.

Acuzat ca ar fi avut o relatie extraconjugala cu actrita Martina Stella, internationalul roman Adrian Mutu se disculpa. Aflat in cantonament cu Fiorentina la Marbella, Briliantul a negat ca si-ar insela sotia, Consuelo, aflata in luna a sasea de sarcina. „Ne-au fotografiat stind de vorba si gata. Imi iubesc sotia, care imi va darui in curind cel de-al treilea copil, si imi ador familia. In aceste momente deosebit de fericite pentru mine nu imi sta capul la astfel de prostii. Tot ce se spune despre mine in aceste zile sint pure inventii. Nu se pot scrie asemenea lucruri despre un barbat casatorit si care are trei copii", a declarat Mutu pentru ziarul italian „Corriere dello Sport".

Internationalul roman nu a apucat sa se bucure cum se cuvine de vacanta petrecuta la finalul anului 2007 alaturi de sotia sa, Consuelo, la Miami, ca s-a trezit implicat intr-un scandal amoros. „Vanity Fair" l-a surprins pe Mutu flirtind cu actrita Martina Stella intr-o discoteca din Florenta. Conform acestei publicatii, cei doi au fost zariti in ipostaze intime intr-un separeu de la discoteca Yab, pe 20 decembrie, dupa meciul din Cupa UEFA dintre Fiorentina si Mlada Boleslav. Adrian Mutu si Martina Stella s-au cunoscut in urma cu cinci ani, cind internationalul roman juca la Juventus Torino, iar actrita era logodita cu Lapo Elkan, nepotul lui Gianni Agnelli.

De-a lungul anilor, Mutu si-a creat o imagine de Don Juan, prin patul atacantului roman trecind, pe rind, Laura Andresan, Kitty Cepraga, Diana Munteanu, Monica Dascalu, Moran Atias sau Aida Yespica. Casatoria cu dominicana Consuelo Matos, in octombrie 2006, parea ca l-a cumintit pe jucatorul Fiorentinei. Cei doi au o fetita, Adriana, si asteapta al doilea copil, tot o fetita, peste trei luni. Mutu mai are un baietel, Mario, din casatoria cu actrita Alexandra Dinu.