Potrivit publicatiei chiliene, Steaua ar oferi 500.000 de euro pentru a-l legitima pe Sebastian Pinto, al carui salariu lunar ar urma sa ajunga la aproximativ 20.000 de euro. "El Mercurio" scrie ca sambata atacantul chilian a fost contactat de manage
Potrivit publicatiei chiliene, Steaua ar oferi 500.000 de euro pentru a-l legitima pe Sebastian Pinto, al carui salariu lunar ar urma sa ajunga la aproximativ 20.000 de euro. "El Mercurio" scrie ca sambata atacantul chilian a fost contactat de managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, fapt dezmintit insa de jucator. "Nu am vorbit cu el, stiu doar ca unii impresari sunt interesati de mine. Real Madrid nu este o prioritate, ci ceea ce va fi mai bine pentru cariera mea. Vreau sa joc in Europa", a punctat Sebastian Pinto. Presa spaniola a anuntat zilele trecute ca Pinto va ajunge la Real Madrid, unde va juca pentru Real Castilla, intr-o liga inferioara, insa atat reprezentantii jucatorului, cat si oficiali ai clubului madrilen au negat ca este ceva oficial. Gigi Becali a declarat vineri ca Sebastian Pinto va veni pana la urma la Steaua si ca in urmatoarele zile il asteapta la negocieri pe tatal fotbalistului.
Sand spre Ghencea?
Altfel, cotidianul "El Ideal Gallego" a anuntat ieri, citand surse apropiate ale lui Lanus, campioana din Argentina, ca Steaua ar fi dispusa sa plateasca pana la sase milioane de dolari pentru a-l achizitiona pe atacantul Jose Sand. Potrivit sursei citate, oferta vicecampioanei Romaniei a venit dupa ce de serviciile jucatorului s-a aratat interesat si clubul rus Saturn Ramenskoe. "Acum ne gandim doar la posibilitatile reale pentru jucator, care va face saltul in Europa", a comentat agentul atacantului, Juan Cruz. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.