"Nu ne mai intereseaza acest jucator. E problema lui daca isi gaseste un club unde sa joace din iarna. Am vorbit cu Dusan Uhrin, iar McKain nu se mai prezinta la reunirea lotului si nici nu va face deplasarea in cantonament cu restul echipei", a decl
"Nu ne mai intereseaza acest jucator. E problema lui daca isi gaseste un club unde sa joace din iarna. Am vorbit cu Dusan Uhrin, iar McKain nu se mai prezinta la reunirea lotului si nici nu va face deplasarea in cantonament cu restul echipei", a declarat Iancu. Jonathan Mckain a venit la "Poli" Timisoara in sezonul 2005/2006, de la FC National, pentru 1,1 milioane de dolari, si a evoluat in campionat in 76 de partide, reusind sa marcheze doua goluri. "Nu stiu nimic despre aceasta decizie! Totusi, il inteleg pe Iancu. Am refuzat sa-mi prelungesc contractul si vreau sa plec de la Timisoara. Asa este mai bine pentru mine. O sa joc la echipa a doua pana la vara si astept sa plec liber de contract", a spus McKain, dorit de mai multe echipe din Anglia si Germania. Altfel, Iancu a mai spus ca negociaza in continuare cu Steaua pentru aducerea lui Vali Badoi si ca a renuntat la dinamovistul Cristi Pulhac dupa ce acesta a fost declarat netransferabil de catre sefii din "Groapa". De asemenea, Contra ramane in atentia lui "Poli" si poate veni la Timisoara inca din aceasta iarna daca-si reziliaza contractul cu Getafe. Iancu a mai anuntat ca fundasul stanga Cristian Dancia, adus in vara de la Torpedo Moscova din postura de jucator liber de contract, nu mai intra in planurile pentru 2008, in timp ce Artiom Karamian are sanse foarte mici de a ajunge la Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.