Vineri, Gigi Becali anunta sus si tare ca Armenteros se va alatura echipei pregatite de Marius Lacatus inca dela startul cantonamentului prevazut a se desfasura in Spania. Ei bine, Lacatus a demontat luni frenezia patronului, spunand ca doar francezu
Vineri, Gigi Becali anunta sus si tare ca Armenteros se va alatura echipei pregatite de Marius Lacatus inca dela startul cantonamentului prevazut a se desfasura in Spania. Ei bine, Lacatus a demontat luni frenezia patronului, spunand ca doar francezul Habib Habibou va pleca in cantonamentul din Spania. ACHIZITII IOC. Atrenorul Stelei a adimis ca este, totusi, posibil ca in timpul stagiului de pregatire de la Valencia sa mai fie testati cativa jucatori: "Habibou este singurul jucator nou care va merge in cantonamentul din Spania. Acolo vom vedea ce se va mai intampla. Sigur este ca vor mai veni si alti jucatori in aceasta iarna la Steaua. S-au vehiculat multe nume de jucatori de care Steaua ar fi interesata, insa putine au avut baze reale. Mai multe nu pot sa spun. Ii veti vedea cand ii vom aduce". Primul stagiu de pregatire din aceasta iarna al Stelei va avea loc intre 9-19 ianuarie, la Oliva, langa Valencia. Singurul jucator nou care va pleca alaturi de ceilalti echipieri ai ros-albastrilor este francezul Habibou. Conform spuselor patronului Gigi Becali, argentinianul Emiliano Armenteros urmeaza sa semneze contractul cu Steaua in cantonamentul din Spania, in timp transferul chilianului Sebastian Pinto va fi definitivat in cel mai scurt timp. "Ca sa fii titular trebuie sa demonstrezi ca meriti. Vom vedea daca Habibou va juca titular dupa randamentul pe care il va da in cantonamentele de pregatire. Normal este sa ii dai sanse sa joace unui jucator care este imprumutat cu optiune de cumparare. Si Habibou le va avea. Sa vedem daca va sti sa profite de ele", a mai spus Lacatus despre tanarul jucator venit in aceasta iarna din campionatul belgian. Lacatus nu s-a putut bucura de vacanta, intrucat a fost mai tot timpul plecat: "In vacanta am stat mai mult pe drumuri. Mai mult mi-am descarcat bateriile, decat mi le-am incarcat".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.