Nici nu au scapat bine de gustul de sarmale invelite in varza murata si stropite, normal, cu cea mai buna sampanie frantuzeasca, ca mai-mari din fotbalul nostru au si inceput sa se porcaiasca. Pentru dezmortire, mini- razboaiele se poarta pe plan lo
Nici nu au scapat bine de gustul de sarmale invelite in varza murata si stropite, normal, cu cea mai buna sampanie frantuzeasca, ca mai-mari din fotbalul nostru au si inceput sa se porcaiasca. Pentru dezmortire, mini- razboaiele se poarta pe plan local, in propriile ograzi. La Rapid, Copos si Rednic isi disputa strategia de transferuri, in cele din urma patronul parand sa achieseze (e la moda termenul) la strategia antrenorului. Mult mai interesanta este insa situatia de la Dinamo, unde, fara preaviz, direct de pe plajele din Mexic, Cristi Borcea ii tranteste o lopata de zapada innoroita direct in cap omologului Vasile Turcu. Acesta este informat (pentru a cata oara?) ca este de datoria lui sa bage bani in echipa, nu sa isi dea si cu parerea despre mersul acesteia. Frustranta situatie, dar Turcu pare a fi un incasator foarte bun.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.