Iuliu Muresan, presedintele executiv al ardelenilor, a declarat ieri ca portarul canadian a sosit sambata seara la Cluj, cu o cursa aeriana de la Frankfurt, iar dupa ce a vizitat sediul clubului a cerut sa mearga la cumparaturi, pentru ca nu are e
Iuliu Muresan, presedintele executiv al ardelenilor, a declarat ieri ca portarul canadian a sosit sambata seara la Cluj, cu o cursa aeriana de la Frankfurt, iar dupa ce a vizitat sediul clubului a cerut sa mearga la cumparaturi, pentru ca nu are echipament, din cauza sosirii de urgenta. "Hirschfeld a sosit la Cluj direct din luna de miere, pe care a petrecut-o in Hawaii. A venit cu sotia lui, care este italianca la origine, si s-au declarat amandoi incantati de ce au vazut pana acum", a spus Muresan.
Conducatorul lui CFR a mai precizat ca Lars Hirschfeld, de la Rosenborg Trondheim, a semnat contractul cu CFR ieri dupa-amiaza, dupa care s-a intalnit si cu patronul clubului, Arpad Paszkany. "Hirschfeld va juca cu numarul 13, asa cum a jucat si la Rosenborg, si a semnat un contract valabil pe urmatorii trei ani si jumatate. Sumele vehiculate in presa ca fiind salariul sau, de 280.000 de euro pe an, nu sunt reale", a incheiat Muresan. Anuntul acestuia vine la doar o zi dupa ce seful din Gruia declarase ca Hirschfeld nu va mai ajunge la CFR. "Nu cred ca mai vine. Am spus vineri ca a semnat doar pentru ca am crezut ca o va face, era propunerea noastra pentru contract, dar acum nu stiu cate sanse mai sunt sa ajunga la CFR", spunea Muresan sambata dimineata, dupa ce portarul negase orice contact cu CFR intr-o declaratie pentru site-ul oficial al lui Rosenborg! "Nu am semnat nimic si sunt chiar suparat pentru ceea ce s-a spus despre mine", a spus Hirschfeld, care a adaugat: "Nu am refuzat nici o oferta de la Rosenborg, de prelungire a contractului, cum s-a scris in ziare. Motivul pentru care nu am dorit sa imi prelungesc contractul inainte de Anul Nou a fost ca eram in plina desfasurare in Liga Campionilor. De asemenea, am asteptat sa imi clarific si situatia mea particulara si sa vad ce se intampla si cu situatia antrenorului de la Rosenborg", a spus Hirschfeld pentru "www.rbk.no". Altfel, Muresan a mai anuntat ca Jesus Datolo, de la Boca Juniors, nu va mai veni la CFR. "Nu vom mai aduce pe nimeni, nici macar pe Datolo. Dupa ce cei patru juniori ivorieni isi vor rezolva problemele cu viza si vor ajunge in Romania, campania noastra de transferuri se va incheia. Avem deja sapte achizitii, nu vom mai face altele", a precizat Muresan.
Pregatiri pentru Liga Campionilor
Muresan a mai declarat ieri ca "suta la suta" echipa pregatita de Ioan Andone va deveni campioana in Romania, insa a subliniat ca are emotii in privinta parcursului in Liga Campionilor si a promis investitii masive la echipa, dupa castigarea titlului.
Muresan a mentionat ca pentru CFR Cluj obiectivul in Liga Campionilor va fi acela de a nu se face de ras. "Sunt suta la suta convins ca CFR Cluj va castiga titlul de campioana, indiferent ce vor face contracandidatele noastre la titlu. Am insa emotii pentru Liga Campionilor. Vom mai aduce jucatori in vara, iar obiectivul nostru, pentru inceput, va fi sa nu ne facem de ras. Cred ca daca vom ajunge in Liga Campionilor, vom deveni mai atractivi pentru fotbalistii din strainatate si ii vom putea aduce mai usor la Cluj", a declarat Muresan, care a mentionat ca patronul Arpad Paszkany va investi substantial in echipa dupa castigarea campionatului, pentru a intari lotul in vederea participarii in Liga Campionilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.