In luna octombrie a anului trecut, la Buzau, un sofer de ambulanta si asistentul medical ce-l insotea, au luat in salvare o gasca de autostopisti beti care, pe tot parcursul drumului, au chefuit si s-au jucat de-a pacientii. Abia la sfarsitul saptam
In luna octombrie a anului trecut, la Buzau, un sofer de ambulanta si asistentul medical ce-l insotea, au luat in salvare o gasca de autostopisti beti care, pe tot parcursul drumului, au chefuit si s-au jucat de-a pacientii. Abia la sfarsitul saptamanii informatia - insotita de un filmulet facut cu telefonul mobil - a fost postata pe internet. Conducerea Serviciului de Ambulanta din Buzau a sustinut ca salvarea se intorcea la baza, de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca. A transportat acolo un bolnav, iar pe drumul de intoarcere soferul se pare ca s-a gandit sa castige un ban in plus. A urcat in ambulanta mai multi tineri care faceau autostopul si nu l-a interesat ce fac acestia in masina. Soferul, Gheorghe Ungureanu, si asistenta medicala Ioana Nistor si-au prezentat demisia. Nu pentru ca si-au constientizat greseala, ci pentru ca ea a fost descoperita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.