La sfarsitul saptamanii trecute, un cotidian central si doua posturi de televiziune au descoperit cu probe ca, in toiul luptei cu nametii din Bucuresti, primarul general Adriean Videanu nu se afla in tara. Ca a fost nevoit sa plece peste hotare, doa
La sfarsitul saptamanii trecute, un cotidian central si doua posturi de televiziune au descoperit cu probe ca, in toiul luptei cu nametii din Bucuresti, primarul general Adriean Videanu nu se afla in tara. Ca a fost nevoit sa plece peste hotare, doar pentru o zi, din motive familiale, asa cum a lasat sa se inteleaga, nu ar fi o drama. Lucrurile devin insa grave atunci cand el nu este sincer. Se stie ca unii politicieni sunt fatarnici. De ce ar face exceptie Videanu? Pana la urma, presa l-a dat de gol, altfel ni l-am fi imaginat in cine stie ce postura luptandu-se cu troienele. Agentia Nationala de Meteorologie a transmis avertizarea Cod galben de marti 1 ianuarie, ora 22.00, pana joi 3 ianuarie, aceeasi ora. Miercuri 2 ianuarie, la Antena 3, in direct, Videanu spune ca a iesit cu masina pe strazile din Bucuresti. A doua zi, joi, pe 3 ianuarie, la Realitatea, prins cu mata-n sac, declara ca a fost plecat doar o zi, pentru rezolvarea unor probleme familiale. Normal era ca edilul sef sa nu plece deloc si sa-si organizeze programul astfel incat sa fie in mijlocul evenimentelor, mai ales ca prima avertizare meteo fusese facuta cu o saptamana in urma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.