Elevii revin, de astazi, in banci, dupa o vacanta de doua saptamani. In ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile, Ministerul Educatiei considera ca nu sunt motive intemeiate pentru amanarea inceperii scolii si recomanda reluarea cursurilor in to
Elevii revin, de astazi, in banci, dupa o vacanta de doua saptamani. In ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile, Ministerul Educatiei considera ca nu sunt motive intemeiate pentru amanarea inceperii scolii si recomanda reluarea cursurilor in toate unitatile de invatamant din tara. Totusi, inspectoratele scolare pot decide amanarea inceperii scolii, in cazurile de forta majora impuse de vreme, cu conditia recuperarii orelor pierdute. Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mihaela Suciu, a declarat ca in acest moment nu exista vreun motiv pentru amanarea scolii. O situatie speciala se inregistreaza in judetul Constanta. „Avem exceptii care treptat se vor rezolva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.