Situatia Universitatii nu este atat de neagra pe cat pare. Alexandru Teutan a demonstrat ca Stiinta poate face transferuri pe plan intern daca platesc datoriile catre Clubul Sportiv Scolar. Juvetii ar avea voie sa aduca jucatori din strainatate prin
Situatia Universitatii nu este atat de neagra pe cat pare. Alexandru Teutan a demonstrat ca Stiinta poate face transferuri pe plan intern daca platesc datoriile catre Clubul Sportiv Scolar. Juvetii ar avea voie sa aduca jucatori din strainatate printr-un artificiu.
Directorul Clubului Sportiv Scolar “U” Craiova, Alexandru Teutan, a reactionat la acest inceput de an! El a detonat bomba si a dezvaluit ca Universitatea Craiova poate efectua transferuri de jucatori din tara daca s-ar plati datoria de peste un miliard si jumatate pe care clubul-fanion al Olteniei trebuie sa o achite CSS: “Craiova are interdictie sa cumpere, nu sa vanda jucatori. Vinde cativa jucatori si se platesc datoriile”. Imediat, Teutan a continuat: “Am asteptat destul timp sa fie o discutie amiabila. Adrian Mititelu a refuzat tot timpul sa vorbeasca cu mine. Am cerut 30% dintr-un posibil transfer al lui Valerica Gaman si am fost refuzat. Ei vor sa il ia gratis si sa obtina totul dintr-un transfer.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.