Britney Spears a pierdut definitiv permisiunea legala de a-si vizita cei doi copii, Sean Preston si Jayden James. Tribunalul din Los Angeles a luat aceasta decizie dupa cel mai recent scandal pe care cantareata l-a provocat chiar la ea acasa, cand a
Britney Spears a pierdut definitiv permisiunea legala de a-si vizita cei doi copii, Sean Preston si Jayden James. Tribunalul din Los Angeles a luat aceasta decizie dupa cel mai recent scandal pe care cantareata l-a provocat chiar la ea acasa, cand a refuzat sa-si lase baietii sa se intoarca la tatal lor. Judecatorul care s-a ocupat de cazul custodiei Spears-Fedeline i-a suspendat vedetei drepturile de a-si vedea copiii la o audiere de urgenta. Decizia este valabila pana pe 14 ianuarie, “pana la un ordin ulterior al curtii”, arata magistratul. Hotararea judecatoreasca a fost emisa in conditiile in care Britney si-a petrecut ultimele zile in spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, sub supraveghere psihiatrica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.