"Am convenit ca nu pleaca nimeni de la Dinamo si nu inteleg de ce trebuie sa mai vorbim despre oferte. Lobont este netransferabil, pentru a lamuri si aceasta problema, acelasi raspuns fiind valabil si pentru ceilalti jucatori de la Dinamo", a spus Bo
"Am convenit ca nu pleaca nimeni de la Dinamo si nu inteleg de ce trebuie sa mai vorbim despre oferte. Lobont este netransferabil, pentru a lamuri si aceasta problema, acelasi raspuns fiind valabil si pentru ceilalti jucatori de la Dinamo", a spus Borcea. "Vasile este prietenul meu. Daca vrea sa iasa in evidenta, ar trebui sa vorbeasca despre altceva. Doar eu si Cornel Dinu vom vorbi despre problemele echipei, despre transferuri!", a adaugat Borcea. Turcu declarase acum cateva zile ca Dinamo nu-l mai poate pastra pe Lobont si in sezonul viitor, cota portarului fiind una excelenta in acest moment. Mai mult, Turcu a dat de inteles ca Lobont prefera sa plece dupa Euro 2008, competitie care, printr-o prestatie excelenta, il poate propulsa la o echipa de top din Europa. Lobont este dorit inca din aceasta iarna de Lazio Roma si de Benfica Lisabona, dar portarul a declarat ca vrea sa incheie acest sezon cu Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.