Ministrul bulgar pentru situatii de urgenta a refuzat sa isi intrerupa concediul pentru a coordona deblocarea drumurilor inzapezite si ajutarea oamenilor blocati pe sosele. Aflata intr-o statiune montana de lux, doamna Emel Etem a declarat ca are dre
Ministrul bulgar pentru situatii de urgenta a refuzat sa isi intrerupa concediul pentru a coordona deblocarea drumurilor inzapezite si ajutarea oamenilor blocati pe sosele. Aflata intr-o statiune montana de lux, doamna Emel Etem a declarat ca are dreptul si ea la concediu legal, ca orice cetatean, si ca si pasagerii se fac vinovati pentru haosul din trafic, deoarece pleaca la drum in conditii de iarna. Ministrul a spus ca institutia pe care o conduce nu are echipament suficient pentru interventii. Mii de bulgari si turisti straini au fost abandonati ore si zile in sir pe soselele inzapezite, fara ca autoritatile din tara vecina sa ia vreo masura. (O.P.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.