"Sunt multumit sa joc la Steaua, echipa antrenata de o legenda ca Lacatus. Stiu ca sunt un necunoscut, dar in teren va vorbi adevarul. Cine vrea sa ma judece o va face pe teren si doar golurile mele vor vorbi", a spus Habibou. Acesta a precizat ca a
"Sunt multumit sa joc la Steaua, echipa antrenata de o legenda ca Lacatus. Stiu ca sunt un necunoscut, dar in teren va vorbi adevarul. Cine vrea sa ma judece o va face pe teren si doar golurile mele vor vorbi", a spus Habibou. Acesta a precizat ca a ales Steaua deoarece este un club mare, cu istorie. "Thereau a fost aici si cand mi s-a spus ca Steaua este interesata de mine acest lucru m-a impresionat. Cyril mi-a spus ca Steaua este un club mare", a adaugat fotbalistul, care s-a declarat putin emotionat de faptul ca a venit sa joace in alta tara. "Sunt impresionat ca voi juca aici, la un club mare, cu mari jucatori. Este o tara frumoasa, stadionul, suporterii, torul este minunat", a mentionat Habibou, ajuns la Bucuresti alaturi de mama sa, care si-a aniversat sambata ziua de nastere, fiind impresionata de gestul oficialilor stelisti care i-au oferit chiar pe aeroport un buchet de flori: "Sunt emotionata si sper ca fiul meu sa faca o treaba buna aici. Nu ma asteptam sa vad atata zapada, este un peisaj foarte frumos". Alaturi de Habibou a venit si unchiul sau, care a filmat sosirea atacantului de 20 de ani in Romania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.