Criza deseurilor, care afecteaza Napoli si regiunea orasului, a dus la inca o noua noapte de tensiuni intre manifestanti, care vor sa impiedice redeschiderea unei gropi de gunoi, si fortele de ordine, soldate cu ranirea a doua persoane, potrivit pre
Criza deseurilor, care afecteaza Napoli si regiunea orasului, a dus la inca o noua noapte de tensiuni intre manifestanti, care vor sa impiedice redeschiderea unei gropi de gunoi, si fortele de ordine, soldate cu ranirea a doua persoane, potrivit presei italiene, relateaza AFP.
Groapa de gunoi, inchisa din 1996, urmeaza sa se redeschida in cateva zile, insa populatia din zona se opune. Groapa ar trebui sa fie folosita pe tot parcursul anului 2008, pana la punerea in functiune a unui incinerator, la inceputul anului 2009. Aproximativ 2.000 de tone de gunoi s-au adunat in oras si la periferia orasului in ultimele zile. Napoli si periferia orasului sunt invadate de gunoi din 1994, din cauza numarului mic al gropilor de gunoi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.