Dupa ce au socat o lume intreaga cu ce au dezvaluit in casele inspectate, Roxana Dumitrescu si Mariana Ispasescu revin la Prima TV in al doilea sezon de "Curat, Murdar". Show-ul revine pe ecrane astazi, de Sfantul Ion, de la ora 21:00. Opt episoade
Dupa ce au socat o lume intreaga cu ce au dezvaluit in casele inspectate, Roxana Dumitrescu si Mariana Ispasescu revin la Prima TV in al doilea sezon de "Curat, Murdar". Show-ul revine pe ecrane astazi, de Sfantul Ion, de la ora 21:00. Opt episoade in care medicul venerolog Roxana Dumitrescu si guvernanta Mariana Ispasescu le scot casele la lumina tuturor celor certati cu curatenia.  Cele doua prezentatoare merg acasa la proprietarul casei vizate si identifica de ce si cum mizeria i-a coplesit spatiul de locuit. Emisiunea dezbate direct si pe fata problema microbilor,  a murdariei si a dezordinei. Timp de 45 de minute telespectatorul vede ce s-a filmat timp de patru zile. Intalnirea cu gazda casei, formele de mizerie ce i-au invadat spatiul de locuit, motivele pentru care nu vrea sa isi curete locuinta, ce efecte negative are murdaria asupra vietii lui. Dar si cum poate sa schimbe aceasta stare de fapt. Despre cum microbii pot fi distrusi, perdelele albite, faianta stralucitoare, toaletele curate si intreaga casa luminoasa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.