Hotarat lucru dupa rezultatele modeste inregistrate de Pandurii in prima parte a campionatului, presedintele gruparii gorjene, Marin Condescu, nu mai are aproape deloc incredere in materialul uman autohton. Astfel, dupa ce si-a "tras" antrenor strain
Hotarat lucru dupa rezultatele modeste inregistrate de Pandurii in prima parte a campionatului, presedintele gruparii gorjene, Marin Condescu, nu mai are aproape deloc incredere in materialul uman autohton. Astfel, dupa ce si-a "tras" antrenor strain, in persoana portughezului Joachim Teixeira, formatia patronata de Uniunea Sindicatelor Lignitului Oltenia a achizitionat ieri nu mai putin de sapte jucatori de pe alte meleaguri, si anume trei brazilieni, trei portughezi si un spaniol.    COSMOPOLITI. Fundasul brazilian Carlos Cardos, mijlocasul brazilian Daniel si atacantul spaniol Yoni au fost adusi de la echipa din prima liga portugheza Estrela Amadora, mijlocasul portughez Marco Paulo Silva Soares si atacantul brazilian Jessui vin de la Uniao Leiria, tot din primul esalon lusitan, in timp ce portarii portughezi Mario Fergueillas si Mingote au fost transferati de Pandurii de la Boavista Porto, respectiv Lousada. Toti acestia au semnat cu Pandurii contracte pe jumatate de an, cu drept de prelungire. Campania de achizitii a gorjenilor nu se va opri insa aici. "Mai avem in vedere si doi jucatori sarbi, unul portughez si unul francez, dar nu stiu sigur daca vor veni, nu am luat nici o decizie pana acum in privinta lor", a anuntat Condescu. Altfel, in stagiul de pregatire din Portugalia, care se va desfasura in perioada 10-31 ianuarie, Pandurii va disputa cel putin trei partide de verificare. "Pana la aceasta ora e sigur ca vom juca impotriva a trei echipe din prima liga portugheza, este vorba despre Belenenses Lisabona, despre Estrela Amadora si despre Uniao Leiria. Antrenorul nostru mai vrea sa mai jucam alte trei meciuri, cu Sporting Braga, Academica Coimbra si Estoril, dar nu s-a stabilit inca nimic in acest sens", a incheiat Condescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.