O damboviteanca este cercetata de politisti dupa ce a ajuns la spital in stare grava, femeia sustinand ca a pierdut o sarcina de cinci luni. Exista insa suspiciunea ca ar fi vorba despre un avort provocat ilegal. Potrivit unui comunicat al Inspector
O damboviteanca este cercetata de politisti dupa ce a ajuns la spital in stare grava, femeia sustinand ca a pierdut o sarcina de cinci luni. Exista insa suspiciunea ca ar fi vorba despre un avort provocat ilegal. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Dambovita, politistii din Gaesti au fost sesizati, vineri, de catre medicii din cadrul spitalului din localitate cu privire la faptul ca V. Mariana, de 22 de ani, din comuna Cobia a fost adusa cu ambulanta la unitatea spitaliceasca, unde a declarat ca a pierdut o sarcina in luna a cincea, iar avortonul l-a abandonat acasa, in toaleta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.