In ciuda rezultatelor bune obtinute dupa Campionatul Mondial, in rugby-ul romanesc nu este liniste. Managerul reprezentativei noastre, Tudor Constantin, a demisionat ieri din functie nemultumit de colaboratorii pe care ii are. „Nu mai sunt man
In ciuda rezultatelor bune obtinute dupa Campionatul Mondial, in rugby-ul romanesc nu este liniste. Managerul reprezentativei noastre, Tudor Constantin, a demisionat ieri din functie nemultumit de colaboratorii pe care ii are. „Nu mai sunt managerul echipei nationale a Romaniei. Am demisionat din functie pentru ca sunt multi oameni incompetenti acolo si nu vreau sa lucrez cu ei. Nu are rost sa spun mai multe, pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. Imi pare rau ca renunt, lucrurile mergeau bine, dar nu toata lumea se misca in aceeasi directie“, a spus Constantin. Acesta a negat ca plecarea sa este legata de numirea directorului de rugby, Ellis Meachen. „Nu, nici vorba, din contra. Aducerea lui Ellis este cel mai bun lucru care se putea intampla echipei nationale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.