"U" CRAIOVA - Oltenii vad jumatatea plina
Portarul Mircea Bornescu crede ca echipa din Banie va iesi intarita dupa decizia TAS prin care nu poate aduce jucatori timp de un an.   Jurnalul National: Cum se vede 2008 pentru Universitat
"U" CRAIOVA - Oltenii vad jumatatea plina
Portarul Mircea Bornescu crede ca echipa din Banie va iesi intarita dupa decizia TAS prin care nu poate aduce jucatori timp de un an.   Jurnalul National: Cum se vede 2008 pentru Universitatea? Mircea Bornescu: Sper din toata inima sa fie un an mai prolific decat cel precedent. Sunt convins ca vom avea alte rezultate si ca se vor schimba multe in bine.   Esti optimist, dar situatia pare destul de grea prin embargoul la transferuri, impus de TAS. Poate o sa sune ciudat, dar eu cred ca acest lucru poate fi benefic Universitatii. Parerea mea este ca avem un lot valoros, cu jucatori foarte buni si tineri cu calitati, care pot oricand face pasul spre echipa mare. Unii dintre ei au aratat deja ca se poate conta pe ei. Sa nu uitam ca Sportul Studentesc facea ravagii prin campionat acum cativa ani si era o formatie alcatuita din tineri.   N-ar fi fost nevoie de cativa jucatori experimentati? Decat sa dai bani multi pe niste jucatori care nu se acomodeaza ori nu fac fata cerintelor, mai bine le dai unor copii posibilitatea sa joace. Acesti tineri au ocazia sa se caleasca in acest retur.   Speri sa prinzi lotul pentru Campionatul European? Bineinteles! Voi face in teren tot ce depinde de mine si, daca nea Piti va considera ca merit sa fiu acolo, voi fi. Cred ca pot prinde nationala alaturi de Dorel Stoica, Florin Costea si mai sunt si alti olteni, dar asta va decide selectionerul.   dragos.stoica@jurnalul.ro   Botez Goalkeeper-ul "alb-albastrilor" isi va boteza la 18 ianuarie fiul de 3 luni, Nicolas Gabriel, sarbatoarea urmand sa aiba loc "acasa, la Craiova!", dupa cum a declarat "Jose", in pofida faptului ca el este originar din Bucuresti. Ceremonia va fi gazduita de Biserica Madona Dudu din Banie, nas urmand sa fie Nicu Gheara. Printre interpretii care vor asigura partea de entertaiment a evenimentului se numara Marcel Pavel si Ana Lesko.   Proces Dupa ce bistriteanul Cristi Coroian a decis sa se adreseze justitiei pentru recuperarea banilor pierduti din momentul in care a fost accidentat de Bornescu, portarul Universitatii spune ca totul se va lamuri la tribunal. "Am spus din primul moment ca-mi pare rau. Am discutat cu el la telefon, comisiile de specialitate mi-au dat dreptate, dar acum n-am ce sa mai fac. M-am saturat de telenovela asta si de acum incolo povestea va fi finalizata de avocatii mei", a declarat Bornescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.