Stranieri - Chivu - in finala mare   Trei echipe europene la care evolueaza si jucatori romani, Inter Milano, Ajax si VfB Stuttgart, participa in aceste zile, in Dubai, la un turneu amical cu premii importante.Inter Milano va juca azi
Stranieri - Chivu - in finala mare   Trei echipe europene la care evolueaza si jucatori romani, Inter Milano, Ajax si VfB Stuttgart, participa in aceste zile, in Dubai, la un turneu amical cu premii importante.Inter Milano va juca azi in finala "Dubai Cup" cu International Porto Alegre, in timp ce Ajax o va intalni pe VfB Stuttgart in meciul pentru locul trei. Castigatoarea competitiei va primi din partea organizatorilor un milion de dolari, urmatoarele clasate urmand a fi recompensate, in ordine, cu 700.000, 500.000 si 300.000 de dolari.   DEBUT. In primul meci al turneului, VFB Stuttgart, echipa la care sunt legitimati Marica si Sergiu Radu, a pierdut la limita, scor 1-0, partida cu International Porto Alegre. A fost meciul de debut al lui Radu la campioana Germaniei, atacantul imprumutat de la Wolfsburg intrand pe teren la pauza, in locul lui Ewerthon. In schimb, Marica a fost titular si a jucat toate cele 90 de minute pentru Stuttgart. Primul duel direct intre romani a avut loc in a doua partida a turneului, dintre Inter Milano si Ajax Amsterdam, pentru care Chivu si Ogararu au fost integralisti. Castig de cauza a avut Chivu, a carui echipa s-a impus dupa loviturile de departajare, desi capitanul nationalei a ratat o lovitura de la 11 metri. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 2-2, ambii romani fiind coautori la cate un gol. Mai intai Ogararu, care a executat foarte bine un aut din care Kenneth Perez a egalat la unu pentru Ajax. Apoi, Chivu a centrat perfect, din corner, pentru golul de 2-2, marcat de Cruz. La loviturile de departajare, Inter s-a impus cu 3-2 si merge in finala mare, alaturi de International Porto Alegre. ionut.paduraru@jurnalul.ro   Franta Daniel Niculae a marcat pentru Auxerre in meciul cu Saint-Etienne, scor 3-2, dupa prelungiri, in 32-imile de finala ale Cupei Frantei. Niculae, care a fost titular si a evoluat pana in minutul a€™79, a marcat in minutul a€™37 golul de 1-1. Celalalt roman de la Auxerre, Gabriel Tamas, nu a evoluat. Alte rezultate: Lens - Niort (D2) 0-1, Selongey (D5) - Le Mans 2-3, Vesoul (D4) - Metz 1-6, Beauvais (D3) - Marseille 0-2, Sedan (D2) - Caen 3-2, Nice - Le Havre (D2) 2-1, Epinal - PSG 0-2, Nancy - Reims (D2) 2-1, Lorient - Valenciennes 2-1, Quevilly (D4) - Bordeaux 1-3, Rouen (D4) - Strasbourg 0-0 (5-4 dupa 11m).   Scotia Atacantul Marius Niculae a marcat doua goluri pentru Inverness in meciul castigat pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata formatiei Gretna, in etapa a 22-a a campionatului Scotiei. Niculae, care a marcat in minutele a€™34 si a€™43, a fost inlocuit in minutul a€™77 cu Bayne. Cel de-al treilea gol al gazdelor a fost marcat de Rankin, in minutul a€™40, din penalti. Marius Niculae se afla la a treia dubla pentru Inverness, dupa cele din partidele cu Kilmarnock (scor 3-1, in etapa a 21-a) si Hibernian (2-0, in etapa a 18-a). Dupa 22 de etape, Inverness ocupa locul 7 in campionatul Scotiei, cu 31 de puncte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.