STEAUA - Adrian Ilie s-a razgandit: nu-l mai vrea pe Sebastian Pinto
Campania de achizitii a ros-albastrilor continua sa fie una extrem de saraca. In ciuda zecilor de nume vehiculate, singurul transfer perfectat este cel al anonimului francez,
STEAUA - Adrian Ilie s-a razgandit: nu-l mai vrea pe Sebastian Pinto
Campania de achizitii a ros-albastrilor continua sa fie una extrem de saraca. In ciuda zecilor de nume vehiculate, singurul transfer perfectat este cel al anonimului francez, Habib Habibou.   Ultima tinta, atacantul Sebastian Pinto de la Universidad de Chile, a oferit cateva declaratii de dragoste la adresa Stelei, insa managerul sportiv al trupei din Ghencea, Adrian Ilie, pare sa nu mai fie interesat de sud-american. "M-ar incanta sa vin la Steaua. Stiu ca este un club puternic din Europa si as fi incantat sa ajung acolo. Sper ca totul sa mearga bine si sa se realizeze acest transfer. Abia astept sa-i vad pe fanii Stelei, despre care am auzit ca sunt fanatici", a declarat Pinto.     "La Steaua nu se iau jucatori dupa DVD-uri. S-a ajuns la acest scandal cu Pinto, care a devenit vedeta in Romania, mai cunoscut decat Ronaldinho. La mine nu apar DVD-uri, poate la altii din cadrul conducerii, dar la mine nu. Singurii care ar merita sa vina la Steaua sunt Armenteros si William", a spus Adrian Ilie, dupa ce isi manifestase interesul pentru Pinto intr-un interviu acordat cotidianului chilian El Mercurio.   Amicale Steaua si-a definitivat programul meciurilor de pregatire. In primul turneu, la Valencia, echipa lui Marius Lacatus va juca la 18 ianuarie cu Legia Varsovia. In Cipru, ros-albastrii vor disputa patru meciuri amicale: cu letonii de la Metalurgs Liepaja (la 29 ianuarie), cu Levski Sofia (1 februarie), cu cehii de la Teplice (4 sau 5 februarie) si cu Lokomotiv Sofia (7 februarie). In Antalya, Steaua va juca la 13 februarie cu muntenegrenii de la Zeta si la 15 februarie impotriva japonezilor de la JEF United.   Dezmintire Dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, anuntase ca tatal lui Sebastian Pinto va sosi in Romania pentru negocieri, acesta a negat vizita in Bucuresti cu prilejul unui interviu acordat cotidianului El Mercurio din Santiago de Chile. "Nu merg nicaieri, nu ma mai intrebati, pentru ca nu este nimic adevarat", a declarat Carlos Pinto. Conform presei argentiniene, Steaua ar fi oferit 6 milioane de euro pentru atacantul lui Lanus, Jose Luis Sand.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.