Doua romance in varsta de 20 si respectiv 21 de ani au fost gasite vineri noaptea cu gatul taiat intr-un hotel din centrul Romei. Presa italiana s-a grabit sa anunte ca un suspect roman este interogat in legatura cu oribila crima. Dupa toate indicii
Doua romance in varsta de 20 si respectiv 21 de ani au fost gasite vineri noaptea cu gatul taiat intr-un hotel din centrul Romei. Presa italiana s-a grabit sa anunte ca un suspect roman este interogat in legatura cu oribila crima. Dupa toate indiciile, este vorba despre doua prostituate, iar una dintre ele mai sesizase politia in legatura cu episoade de violenta asupra ei, sustine La Stampa. Potrivit La Repubblica, una dintre fete se numeste Urda Jonica, dar numele celeilalte nu a fost dat inca publicitatii. Politia a retinut un suspect, pe care il interogheaza. Potrivit agentiei ANSA, citata de AFP, este vorba despre un roman in varsta de 31 de ani, care traia cu una dintre cele doua romance. Un brici plin de sange a fost gasit asupra lui. Suspectul ar fi actionat din gelozie, pentru ca iubita sa avea de ceva timp o relatie cu un alt barbat, potrivit sursei citate. Un purtator de cuvant al carabinierilor a refuzat sa confirme sau sa infirme aceste informatii, declarand doar ca un barbat in varsta de 31 de ani este interogat in prezent pentru dublul asasinat.
Asasinatul intervine la cateva zile dupa o alta crima pasionala. O romanca a fost ucisa prin impuscare in noaptea de Anul Nou de iubitul ei italian.
Pe de alta parte, potrivit site-ului cotidianului La Repubblica, primele cercetari au indicat legatura unei tabere de nomazi cu dublul asasinat.

Carabinierii au fost alertati vineri noaptea de un apel telefonic ce sesiza o sinucidere. Ei au ajuns la hotel Dei Mille, din apropierea garii Termini, in jurul miezului noptii si au gasit-o pe prima tanara cu gatul taiat in prima dintre camere, iar pe cea de-a doua in camera alaturata. Din actele gasite asupra lor s-a stabilit ca este vorba despre doua romance, dar carabinierii continua investigatia, pentru a afla detalii despre cele doua femei.
La putin timp dupa descoperirea cadavrelor, carabinierii l-au identificat pe cel care a dat telefonul, mai scrie presa italiana.
Circa 342.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.