Acceptati cu dificultate grupurile de oameni, adunarile, comunitatea. Aveti insa o mare capacitate de a-i organiza pe ceilalti, de a-i dirija, de a-i implica in diverse actiuni. Va straduiti sa ajungeti in anturajul unor oameni deosebiti, si chiar v
Acceptati cu dificultate grupurile de oameni, adunarile, comunitatea. Aveti insa o mare capacitate de a-i organiza pe ceilalti, de a-i dirija, de a-i implica in diverse actiuni. Va straduiti sa ajungeti in anturajul unor oameni deosebiti, si chiar voi insiva doriti sa preluati anumite date, deja selectate, verificate si pregatite. Puteti intampina ceva neplaceri in relatia cu partenerul, datorita supunerii pe care o cereti de la acesta. In relatii, poate exista astazi o tendinta spre snobism, spre supraestimarea propriei valori, fara niste criterii anume. Gandirea si aparentele va deruteaza, iar propriile prejudecati va joaca feste. Modul de gandire va va crea anumite dificultati in orice relatie, de aceea este bine sa puneti accentul intr-o masura mai mare pe maturizare. Va subordonati cu greu principiilor celorlalti. Sunteti pasionati de partea profesionala, va place sa vi se transmita fiorul implinirii, rezultat din munca bine facuta. Ajutati la prosperitatea si securitatea celorlalti, va stimulati colegii de munca. Generozitatea si placerea de a acorda ajutor, in mod dezinteresat, va vor face un punct de referinta la locul de munca. Sunteti minutiosi si elaborati cu rabdare fiecare pas, pornind de la o munca care va acorda mari perspective, chiar daca pe moment le considerati sub nivelul dumneavoastra.

Berbec
Reusiti sa va faceti placuti un numai de catre sexul opus, ci de catre oameni in general. Va implicati total in tot ceea ce faceti, aveti placerea lucrului bine facut, si o deosebita incredere in sine. Realizarile se vor datora astazi detasarii de viata zilnica, ceea ce va va ajuta sa desprindeti aparenta de adevar, sa construiti un optimism real si nu un artificiu al ingamfarii. Multa lume va adera la proiectele dumneavoastra, si in cadrul oricarei dispute vi se va da in final dreptate.

Taur
Aveti niste instincte deosebite si darul de a face ceea ce vi se cere cu multa indemanare, fiind pretatiti pentru orice vi s-ar pregati. Cu alte cuvinte, nimic un va surprinde, nimic nu vi se pare prea mult. Chiar daca ceea ce faceti astazi este total nepotrivit cu firea dumneavoastra, nu veti ceda sub nicio forma. O schimbare profunda va poate surprinde astazi, cu atat mai mult cu cat nu este provocata de dumneavoastra.

Gemeni
Sunteti devotati caminului, iar disciplina este punctul forte al zilei. Tot ce faceti are la baza sacrificiul personal. Puteti juca rol de tutore fata de o perorana apropiata, tentata sa trateze viata cu multa usurinta. Disciplina conditioneaza multe lucruri pe parcursul acestei zile. De retinut! Aveti un rol important de jucat in viata celor cu care veniti in contact. Orice eschivare de la asumarea responsabilitatilor va fi penalizata de catre Destin. Incercati toate posibilitatile pentru a duce la indeplinire ceea ce vi se cere.

Rac
Aveti darul de a lega prietenii cu persoane care au afinitati mentale asemanatoare cu ale dumneavoastra. Anumite persoane influente va vor sprijini ideile si punerea lor in practica. Ar trebui sa urmariti cu mai multa tenacitate un prilej care sa va propulseze pe scara sociala. Se poate crea o situatie special pentru dumneavoastra de a va lansa in domeniul care va reprezinta cel mai bine. Practic, nu lasati nimic la voia intamplarii! Incercati sa va puneti la adapost de invidia colegilor!

Leu
Nu va lasati surprinsi, pentru ca o sa aveti parte de neprevazut din plin! Va trebui sa va intariti mereu, sa consolidati ceea ce aveti, sa nu va ganditi la ceea ce va poate aduce frustrare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.