"Autor necunoscut" se numeste noul show al ANTENEI 1 care va incepe astazi  de la ora 20:30 si isi propune un obiectiv extrem de abitios: pe langa prezentarea unor cazuri reale, care inca nu si-au gasit rezolvarea pana in acest moment, sho
"Autor necunoscut" se numeste noul show al ANTENEI 1 care va incepe astazi  de la ora 20:30 si isi propune un obiectiv extrem de abitios: pe langa prezentarea unor cazuri reale, care inca nu si-au gasit rezolvarea pana in acest moment, show-ul are misiunea sa constientizeze ca orice informatie pe care oamenii o detin si este furnizata chiar si acum, la luni sau ani de cand evenimentul a avut loc, poate fi de ajutor in rezolvarea unor dosare pe care se asternuse praful. "Mai mult decat atat, prin informatiile pe care le prezentam in cadrul emisiunii incercam sa-i facem pe telespectatori sa ia aminte si sa incerce sa previna sa se ajunga in situatii similare, care sa duca in acelasi loc: un nume intr-un dosar cu autor necunoscut in fisetele Politiei", spune jurnalistul de investigatie al Observatorului si prezentatorul acestei emisiunii, Cristian Botez (foto).   Emisiunea "Autor necunoscut" nu isi propune sa traga la raspundere autoritatile, insa, de cele mai multe ori, din cauza faptului ca oamenii nu merg sa declare ceea ce vad, politia nu poate sa solutioneze cazurile. Cazuri. In fiecare editie "Autor necunoscut" se vor trata trei cazuri, care, desi diferite, au un lucru in comun: nu li s-a gasit pana acum nici o rezolvare, fie ca este vorba de o crima, de furturi, de violuri sau alte infractiuni. Pentru fiecare caz in parte va exista o discutie in platoul emisiunii intre un invitat care are legatura cu dosarul prezentat si prezentatorul emisiunii. Telespectatorii ANTENEI 1 vor cunoaste, multumita emisiunii "Autor necunoscut", politisti, medici, jurnalisti, avocati, procurori.   Cristian Botez, prezentatorul emisiunii, este jurnalist de investigatii de peste 17 ani si a lucrat ca reporter special atat in cadrul marilor redactii de ziar, cat si in televiziuni. In prezent, Cristian este reporter de investigatii in cadrul ANTENEI 1. Prezentatorul a terminat Scoala Nationala de Detectivi Particulari, a urmat cursuri de jurnalisti pentru zone de razboi si multe specializari in jurnalism. Din 2005, Cristi este voluntar in cadrul Politiei Capitalei. Jurnalistul a realizat corespondente de razboi din Sarajevo, Somalia, Irak, Afganistan, iar fotografia este una dintre marile lui pasiuni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.