In urma unui scandal care a avut loc intre Britney Spears si bodyguarzii fostului ei sot, Kevin Federline, cantareata a fost dusa cu forta la spital, sub privirile politistilor sositi la locul incidentului. Totul a inceput cand la usa vedetei au apa
In urma unui scandal care a avut loc intre Britney Spears si bodyguarzii fostului ei sot, Kevin Federline, cantareata a fost dusa cu forta la spital, sub privirile politistilor sositi la locul incidentului. Totul a inceput cand la usa vedetei au aparut garzile de corp ale lui Federline, pentru a-i lua inapoi pe cei doi baieti ai lui Britney, Sean Preston si Jayden James, aflati in vizita la mama lor. Cum cei doi copii intarziau sa apara, asistenta personala a lui Britney, Carla, a iesit la usa si a scuzat-o pe cantareata, dar curand a devenit evident ca Spears refuza sa-si lase copiii sa plece. Dupa cateva ore de negocieri aprinse, o parte din oamenii lui Federline au reusit sa-l ia pe Sean Preston, in timp ce baiatul mai mic, Jayden James, a ramas cu mama lui. In casa se afla si varul lui Britney, Alli Sims.

Britney sub influenta drogurilor?
In scurt timp, politia este informata ca acasa la Britney are loc o cearta, asa ca mai multi oameni ai legii isi fac aparitia. Cand au ajuns, politistii au descoperit ca asistenta sociala care monitoriza vizita copiilor era incuiata pe dinafara si ca nu avea asupra ei actele necesare pentr u a le permite patrunderea legala in casa vedetei. Pana la urma, cel care aduce aceste acte este avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan, si cinci masini de politie intra in curtea lui Spears.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.