Comerciantii se pregatesc de reducerile de iarna. Chiar daca si pana acum au incercat sa ne atraga cu diverse promotii, sezonul propice incepe de-abia acum. Sute de preturi taiate si de procente de reducere ne vor lua ochii si ne vor tenta sa dam bu
Comerciantii se pregatesc de reducerile de iarna. Chiar daca si pana acum au incercat sa ne atraga cu diverse promotii, sezonul propice incepe de-abia acum. Sute de preturi taiate si de procente de reducere ne vor lua ochii si ne vor tenta sa dam buzna in magazine. Specialistii vin in ajutorul nostru cu o serie de sfaturi, pentru a profita la maxim de aceasta perioada de reduceri si pentru a ne cumpara lucruri de care avem nevoie cu adevarat.

1. Faceti o lista cu produsele care va sunt necesare si pe care ati dori sa le gasiti printre cele cu preturi reduse, pentru a evita cumparaturile fara rost. Tot ce are un pret mai mic, ce poate ajunge si pana la jumatate din pretul initial, este tentant, dar nu si necesar.

2.Incercati sa mergeti la cumparaturi in prima parte a perioadei de reduceri. Durata reducerilor depinde de fiecare comerciant in parte, chiar daca exista, totusi, o perioada minima de o saptamana si una maxima de doua luni.

3. Unii comercianti introduc la reduceri produse de o calitate mai proasta, care nu fac parte din colectia actuala. Pentru a evita cumpararea acestor articole, va puteti orienta prin alegerea acelor produse pe care le-ati vazut in magazin si inainte de inceperea perioadei de reduceri. Teoretic, un articol ar trebui sa fie comercializat minim o luna de zile inainte sa i se reduca pretul.

4. Excludeti promotiile anterioare. Produsele reduse nu ar trebui, teoretic, sa fi fost obiectul unei politici promotionale in luna anterioara.

5. Atentie sporita. Printre produsele cu pret redus se pot afla si unele articole deteriorate.

6.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.