Relatia dintre Mircea Rednic si George Copos a fost asemanata de vasluianul Adrian Porumboiu cu aceea dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu.

Trei luni a durat „prietenia“ dintre George Copos si Mircea Rednic. La cumpana
Relatia dintre Mircea Rednic si George Copos a fost asemanata de vasluianul Adrian Porumboiu cu aceea dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu.

Trei luni a durat „prietenia“ dintre George Copos si Mircea Rednic. La cumpana dintre ani, patronul gruparii din Giulesti declara ca se felicita pentru aducerea fostului tehnician dinamovist, pe care il considera cel mai bun transfer. Totodata, finantatorul Rapidului parea dispus sa faca orice efort in ceea ce priveste transferurile unor jucatori pe care „Puriul“ ii dorea. „Orice fotbalist vrea Rednic, voi face tot ce este posibil sa-l aduc. Zilele acestea va pleca un reprezentant sa negocieze pentru Salou in Belgia pentru ca stiu ca lui Mircea ii place foarte mult acest jucator si vom face tot posibilul sa-l aducem in Giulesti. Eu sunt patronul echipei si imi pot permite si eu sa transfer ce fotbalisti vreau“, afirma Copos. Mai mult, el marturisea ca au existat momente in care a facut unele transferuri fara sa se consulte cu antrenorii, aducand la echipa jucatori pe care i-a dorit doar el, aducand ca exemple pe Mazilu si Lazar. Acum, intentia lui este sa ii transfere p e Mardare si Ljubinkovici de la FC Vaslui, insa Mircea Rednic nu pare incantat. El are alte planuri pentru completarea lotului in aceasta iarna, unele care nu prea coincid cu cele ale patronului sau.

Ruptura dintre Copos si Rednic are radacinile adanc infipte la Vaslui. Adrian Porumboiu a facut publice divergentele dintre cei doi dupa ce Mircea Rednic a lasat sa se inteleaga ca nu ar fi de acord cu aducerea in Giulesti a unor jucatori de la FC Vaslui. „Copos si Porumboiu sa-si vada de treaba lor, sa nu ma bage pe mine in jocurile lor! Eu nu fac reclama nimanui, nu cresc cota vreunui jucator. Am vazut ca acum isi dau toti cu parerea despre fotbalisti, despre milioane“, a spus tehnicianul cand a aflat ca patronii celor doua cluburi au inceput sa negocieze pentru transferurile lui Mardare si Ljubinkovici. Chiar daca au colaborat o buna perioada de timp, Rednic si Porumboiu nu s-au despartit in cele mai bune conditii. „E un subiect care mi-a produs disconfort. Eu am incheiat anul cu un disconfort, nu vreau sa il incep si pe asta tot asa. Nu vreau sa-mi stric iar buna dispozitie. Inainte de Anul Nou am avut o anumita intelegere cu domnul Copos pentru Mardare si Ljubinkovici, erau la pachet. Dar aceasta intelegere a fost spulberata de declaratiile lui Rednic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.